Centar za razvoj ideja poziva sve zainteresovane mlade ljude na završnu konferenciju projekta “Fabrika mladih preduzetnika”, koja će biti organizovana 12. decembra sa početkom u 15:30 časova u sali 47, UK Palilula (Mitropolita Petra br. 8) u cilju promocije omladinskog preduzetništva.

Na konferenciji će se u prvom delu obratiti mladi preduzetnik Nikola Vučićević, osnivač portala Brides2Bride, “PhotoBooth” kabine, kao i “Čarobnog pasulja”. Nikola će preneti svoja iskustva iz oblasti preduzetništva, kakvi su bili njegovi počeci, usponi i padovi, kao i šta je to najviše obeležilo njegovu karijeru i kako se upustio u preduzetničke vode. Nakon toga, obratiće nam se Lazar Lekić ispred organizacije RING Serbia koji će predstaviti deo svetske platforme “Get in the Ring” koja ima za cilj da pomogne startapima da kroz mentorstvo, umrežavanje i lakši pristup neophodnim finansijskim sredstvima postanu brzorastuće kompanije.

U drugom delu konferencije, očekuje nas panel-predavanje Stanislave S. Novoselac ispred start up kompanije OrganicNet, koja će nam reći nešto više o njihovom start up-u koji se bavi online edukacijom i trgovinom organskih proizvoda. Pored nje, učesnici panela biće i Ana Dolovac i Mirko Vlček, mladi i uspešni organski proizvođači, koji će takođe ispričati svoja iskustva u uzgajanju i prodaji organskih proizvoda.

U završnom delu, očekuju nas predstavnici inkubatora NOVA ISKRA Jovana Lea Simić I Darko Mandić, osnivači JDM kompanije koja se bavi izvozom ekskluzivnih džemova iz Srbije, upoznavanjem sa novim servisima i brendovima, kao i poslovnim konsaltingom.

Program konferencije počinje u 15:30 i završava se u 19:30.

Prijave za prisustvo konferenciji su obavezne, a s obzirom na ograničen broj mesta, učesnici će potvrdu o učešću dobiti najkasnije dva dana pre konferencije.

Prijave su dostupne na sledećem linku: PRIJAVA