Želite da pokrenete sopstveni biznis? Imate ideju, ali niste sigurni kako da finansirate svoj poduhvat? Pridružite nam se na predavanju u okviru ciklusa “Pomoć na putu preduzetništva” koje će se održati 9. novembra u Gnezdu (Beograđanska 6. sprat) u 19 časova.

Predavanje “Načini finansiranja biznisa” drugo je u nizu ciklusa predavanja “Pomoć na putu preduzetništva”, u drugog dela projekta “Fabrika mladih preduzetnika”.

Svoje iskustvo i znanje podeliće sa nama predavači Fakulteta organizacionih nauka Nela Milošević i Nemanja Milanović i govoriće o izvorima finansija koje su nam na raspolaganju u trenutku pokretanja biznisa i njihovim prednostima i nedostacima.

Projekat Fabrika mladih preduzetnika održava se treću godinu zaredom i sastoji se iz tri dela:

– “Organsko nadmetanje” – vezano za obuku i pokretanje samostalnog biznisa u oblasti organske proizvodnje u kome se takmiče dve poljoprivredne škole.
– “Pomoć na putu preduzetništva” – niz nezavisnih predavanja gde će učesnici imati priliku da steknu znanje i motivaciju za pokretanje sopstvenog posla.
– Konferencija “Fabrika mladih preduzetnika”.

Nela Milošević je asistent u nastavi na Katedri za finansijski menadžment i računovodstvo na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Nelina oblast istraživanja je upravljačko računovodstvo. U okviru doktorskih studija sprovodi istraživanje na bankarskom sektoru Srbije.

Nemanja Milanović je asistent u nastavi na Katedri za finansijski menadžment i računovodstvo na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Nemanjina oblast istraživanja su finansijski menadžment u oblasti malih i srednjih preduzeća. Takođe, usavršava se u oblasti preduzetništva.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.