Centar za razvoj ideja raspisuje poziv za prijem volontera koji će u periodu od četiri meseca (jun – oktobar) raditi na planiranju i organizaciji projekata iz izabrane oblasti. Volonteri koji se tokom navedenog perioda budu angažovali i pokazali inicijativu, biće u prilici da nastave rad u okviru organizacije.

Timovi za koje se možete prijaviti su:

1. Tim za preduzetništvo – Primljeni volonteri biće uključeni u planiranje i realizaciju projekata, predavanja i radionica čiji je cilj promocija preduzetništva među mladima, njihovo motivisanje da se upuste u sopstvene poslovne poduhvate i praktično osposobljavanje za osnivanje i vođenje biznisa.
2. Tim za kulturu – Zadatak volontera biće učešće u planiranju i organizaciji događaja kao što su festivali, književne večeri, performansi, izložbe i drugi kulturni događaji čiji je cilj da se mladim umetnicima pruži šansa da iskažu svoj talenat.
3. Tim za ekologiju – Pored planiranja i organizacije tribina, radionica i predavanja na temu zaštite životne sredine i cirkularne ekonomije, volonteri će imati priliku da rade na uređivanju sajta i pisanju vesti iz oblasti ekologije.
4. Marketing tim – Mesto u timu mogu pronaći osobe koje imaju interesovanja za bavljenje digitalnim marketingom, kao i dizajneri, programeri i fotografi. Tim je zadužen za promociju svih aktivnosti Centra i podrazumeva rad u veoma dinamičnom i kreativnom okruženju.

Pored popunjavanja formulara (kliknite kako biste otvorili prijavu) potrebno je poslati CV na mail adresu Centra – centar@razvojideja.org.rs sa naznakom tima za koji se prijavljujete.

U periodu nakon prijave, na razgovor će biti pozvani kandidati koji na osnovu prijave i CV-a ispunjavaju uslove.
Svi prijavljeni kandidati dobiće obaveštenje o statusu njihove prijave.

Očekujemo vaše prijave!