Centar za razvoj ideja drugu godinu zaredom učestvuje na Serbian Visions multikongresu, koji se 24. i 25. novembra održava u hotelu Radisson Collection, Old Mill (Bulevar vojvode Mišića 15). Čitav događaj koncipiran je tako da tokom dva dana brojne organizacije civilnog društva, institucije, asocijacije i predstavnici privrede organizuju predavanja i radionice na različite teme u okviru svojih termina. Proslogodišnje predavanje Milana Maglova koje je organizovao Centar za razvoj ideja izazvalo je veliko interesovanje, a broj prisutnih dvostruko je premašio kapacitet sale. 

Događaj “Preduzetništvo iz prve ruke”, zakazan je za subotu, 24. novembar od 10:30 u  hotelu Radisson Collection (sala M6). Ideja je da se kroz kratka preduzetnička iskustva i interesantne priče uspešnih preduzetnika publika upozna sa stvarnim izazovima i prednostima bavljenja preduzetništvom u Srbiji. Svoje uspešne preduzetničke priče predstaviće nam Karlo Zagorac iz poznate beogradske berbernice The Barbers i Nikola Nedeljković osnivač popularnih Ferdinand knedli.

Prijave za događaj nisu neophodne, a ulaz na multikongres je besplatan za sve posetioce.

Predstojeći multikongres predstavlja sjajnu priliku da kroz zanimljiv događaj namenjen sadašnjim i budućim preduzetnicima najavimo tradicionalnu četvrtu po redu konferenciju Fabrika Mladih Preduzetnika, koja se ove godine održava sredinom decembra.

Kompletnu agendu Serbian Visions multikongresa možete pronaći na – www.serbian-visions.rs/program-2018