Usled loših vremenskih prilika, Veče animacije sa Elitom održaće se danas od 20 časova u Gnezdu (6. sprat Beograđanke) u Masarikovoj 5, umesto u Bar Kućici. Ulaz ostaje besplatan, kao i planirano komentarisanje epizoda sa autorima serijala. Zbog ograničenog broja mesta, preporuka je da se dođe najkasnije 15 minuta pre početka programa. 

“Elita” je ultimativni odgovor na pitanje – Šta rade naši velikani kada ostanu prepušteni sami sebi nakon što se zatvore udžbenici? Da li peku palačinke, rešavaju ukrštene reči dok im smeta komšijska buka, odnosno žive kao sav normalan svet? Ili u tajnosti sprovode eksperimente i rešavaju paranormalne slučajeve? Zavirite u život Nikole, Iva i Vuka –  naše elite.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.