Centar za razvoj ideja u okviru festivala “Kulturica” organizuje pozorišnu predstavu “Boing Boing”.

Kao nagradu za pobedu na festivalu sa fantastičnom predstavom “Boing Boing”, učenici Prve beogradske gimnazije imaće priliku da se ponovo predstave publici u utorak 25. oktobra od 18h u Teatru 78, ovog puta samostalno.

Ulaznice za predstavu su BESPLATNE, ali je obavezna rezervacija popunjavanjem ovog formulara, a jedna osoba može rezervisati najviše dve ulaznice.

Pre početka i nakon završetka predstave, u predvorju će biti organizovane tri HUMANITARNE akcije. Tim za kulturu Centra za razvoj ideja organizuje prikupljenje knjiga za osnovnu školu Milan Rakić iz Gornje Toplice kod Valjeva, čiji učenici sanjaju o velikoj biblioteci. Ukoliko ste u mogućnosti, donirajte knjigu i ulepšajte odrastanje našim osnovcima.

Druga akcija odnosi se na prikupljanje plastičnih čepova u saradnji sa udruženjem Čepom do osmeha. Na ovaj način kao udruženje, ali i kao pojedinci skrećemo pažnju na važnost reciklaže, a istovremeno pružamo podršku i pomoć deci sa invaliditetom.

Treća po redu, ali i najvažnija je humanitarna akcija čiji je cilj prikupljanje sredstava za nastavak lečenja Aleksandra Novakovića kome je potrebno preko 60.000 evra za odlazak u Nemačku koji mu je šansa za izlečenje i nastavak života.

Akcije su dobrovoljne i predstavljaju naš način da kroz kulturnu manifestaciju dotaknemo neke od problema sa kojima se svakodnevno suočavaju naši prijatelji.
Rezervišite ulaznice i dođite da se družimo i uživamo u sjajnoj predstavi.