Veče poezije održaće se u subotu, 4.marta u 19 časova u kafe-knjižari “Topolska Osamnaest”. Mlada pesnikinja Varvara Vučković predstaviće nam materijal za svoju prvu zbirku poezije.   

Varvara Vučković je svoju prvu pesmu napisala u trećem razredu osnovne škole. Njene pesme su objavljivane u školskom časopisu “Omorika”, a krajem 6.razreda učestvuje u Novogodišnjem Pesničenju. Na opštinskom festivalu “Stihovi iz Dečije Mašte”, osvaja III mesto i to joj je dalo znak da mora još više da piše. Takođe, čitala je poeziju i na “Rečotrč festivalu”, a tokom prethodne dve godine čitala je i na “Totalno ARGH” poetskim večerima. 2016. godinu započela je radionicom “Anonimni Pesnici”, koju je vodila Ognjenka Lakićević, kao i radionicom kreativnog pisanja Ana Marije Grbić. Godinu je završila učestvovanjem na Poezinu.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

Svi prisutni će moći da uživaju u promotivnim cenama pića.